B.B.V. Godelinde
Buurt en Belangen Vereniging
 • Welkom op de website


  B.B.V Godelinde en PSZ de Stampertjes zijn beide gevestigd in
  Wijkcentrum "Achter de Linde" te Bussum


  Achter de Linde is een wijkcentrum met de uitstraling van een buurthuis,(vanouds een kleuterschool). In 1992 gebouwd en verbouwd met en door een hele enthousiaste groep vrijwilligers. We hebben een mooie ruime locatie die wordt gerund door vrijwilligers. De zaal is 20 meter lang en 7 meter breed die ook is te verdelen in twee zalen..

  Buurt en Belangen Vereniging Godelinde, deze vereniging organiseert allerlei activiteiten op sociaal-cultureel gebied zoals Klaverjas, Bingo, Kinder-tienerwerk en volwassen thema-feesten.

  Activiteiten

  Darten

  We spelen elke 3de zaterdag van de maand darten in een ongedwongen sfeer, het spelletje tic-tac met koppels.
  Aanvang 20:00 uur, inschrijven vanaf 19:30 uur tot 20:00 uur.

  Meer informatie darten

  Klaverjas

  Klaverjassen elke 1ste en 3de vrijdag van de maand. Aanvang 20:00 uur, zaal open om 19:30 uur.
  In een ontspannen en gezellige sfeer een kaartje leggen zonder het mes op tafel.

  Meer informatie klaverjas


  Bingo

  Bingo elke 1ste en 3de woensdag van de maand. Aanvang 20:00 uur, zaal open om 19:30 uur.
  Voor meer inlichtingen over de Bingo kunt u bellen met Marina Bruins tel : 035-6912608 Meer informatie bingo


  Kinderbingo

  Elke 2e Vrijdag van de maand is er bij ons in Wijkcentrum Achter de Linde een kinderbingo met superprijzen en voor de barprijzen hoef je het ook niet te laten.
  Onze kinderbingo is gericht op kinderen van 4 t/m 12 jaar, maar ook de ouders die meekomen bingoën gezellig mee.
  Kortom: een echt familie-uitje!

  Meer informatie kinderbingo

 • Over ons  B.B.V. Godelinde en PSZ de Stampertjes

  zijn beide gevestigd in Wijkcentrum
  "Achter de Linde" te Bussum

  Historie

  Achter de Linde is een wijkcentrum met de uitstraling van een buurthuis,(vanouds een kleuterschool).In 1992 gebouwd en verbouwd met en door een hele enthousiaste groep vrijwilligers.

  De zaal in Wijkcentrum Achter de Linde is te huur en de grote daarvan is 20 meter lang en 7 meter breed die ook is te verdelen in twee zalen.

  Voor verdere informatie over de zaalhuur kun je contact opnemen met Kim Bos: boskim@live.nl vermeld in je mail om wat voor gelegenheid het gaat, het aantal personen en de datum.

  Bestuur

  Dagelijks bestuur

  Voorzitter:
  Wil Overman

  Secretaris / Penningmeester:
  Wil Overman

  Beheer / Peuterspeelzaal:
  Kim Bos


  Leden van bestuur

  Marina Bruins:
  Bingo werkgroep

  Lia Overman:
  Peuterspaalzaal

  Andy Overman:
  Activiteiten


  Bingo / Klaverjas

  Voor meer inlichtingen over de Bingo kunt u bellen met Marina Bruins
  tel: 035-6912608

  Voor meer inlichtingen over de klaverjas kunt u mailen naar info@bbvgodelinde.nl


 • Peuterspeelzaal de Stampertjes

  Uw peuter is welkom

  Peuterspeelzaal de Stampertjes is een kleinschalige, zelfstandige peuterspeelzaal gevestigd in wijkcentrum 'Achter de Linde' in Bussum. De peuterspeelzaal bestaat inmiddels 30 jaar en is een echt begrip in de omgeving. Uw peuter kan bij ons heerlijk spelen en kennismaken met leeftijdsgenootjes.

  Op de eigen website van de peuterspeelzaal vindt u alle informatie en de werkwijze, Mocht u nog vragen hebben dan beantwoorden wij die graag

  Naar Website

  Openingstijden

  Wij zijn geopend van 8.30-12:30 uur, op alle doordeweekse dagen. Met uitzondering van schoolvakanties en (verplichte) vrije dagen.  Wat maakt de Stampertjes uniek?

  Geen inschrijfgeld
  Laagdrempelig
  Geen wachtlijst
  Ervaren leidsters
  Afname vanaf 1 ochtend per week
  Een warme en huiselijk sfeer • Wij zijn op zoek

  We zijn op het ogenblik op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk zouden vinden om nieuwe activiteiten te ontplooien, Dat kan van alles zijn.
  Ook zoeken we nog clubs, verenigingen of iets dergelijks die de zaal bij ons voor een aantrekkelijk tarief zouden willen gebruiken.
  ( Knutselclubjes, Vergaderingen en of Bijeenkomsten )


  Meer bewegen voor ouderen (MBVO) gymnastiek

  Bewegingslessen, gedeeltelijk op muziek, voor ouderen (55+) die hun conditie willen verbeteren en de spieren versterken.
  Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen. Zoals o.a. ballen, touwtjes, knotsen, stokken, hoepels.
  Plezier in het bewegen met leeftijdgenoten en gezelligheid staan voorop. Iedereen doet mee op eigen inspanningsniveau.

  Een lichte beperking of chronische aandoening is geen bezwaar. Kom een proefles meedoen! De lessen (32x) worden gegeven op donderdagmiddag 13.30 uur. De lesduur is 45 minuten, na de les drinken we samen wat.
  De lessen worden gegeven in: Wijkcentrum "Achter de Linde"
  Godelindedwarsstraat 34 1402 WP Bussum
  Voor inlichtingen of aanmelden
  Telefoon: 06 - 50807164
  E-mail: pinquin53@gmail.com

  Informatie

  Zaalverhuur

  Wijkcentrum "Achter de Linde" is te huur voor allerlei activiteiten: vergaderingen, clubs, recepties, partijen/feestjes (vraag naar de voorwaarden) de locatie is voorzien van allerlei faciliteiten: geluid, groot beeldscherm, beamer, discolights, laptop aansluiting, gratis wifi.

  Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Kim Bos: boskim@live.nl vermeld in je mail om wat voor gelegenheid het gaat, het aantal personen en de datum.


  Nextdoor

  Speciaal voor bewoners in de Godelindebuurt hebben we een buurtgroep aangemaakt deze is gratis en is een initiatief van BBV Godelinde buurthuis wijkcentrum "Achter de linde" en peuterspeelzaal PSZ de Stampertjes Bussum.
  Het kan mensen in de buurt verbinden,mensen kunnen elkaar helpen met bijvoorbeeld kleine klusjes te doen voor elkaar. We houden jullie op de hoogte over de activiteiten in het buurthuis.

  Nieuwtjes uit de buurt en allerlei zaken om het sociale leven in de buurt nog aangenamer te maken.
  Doe je mee? Klik hier en het wijst de weg vanzelf. Nextdoor is ook beschikbaar voor

  Android Apple

  Nieuw in de Godelindebuurt

  Breng uw oude frituurvet bij ons in de gele kliko. Goed voor het millieu en goed voor onze kas."Inleveren is simpel, giet gebruikt vet terug in een plastic verpakking en deponeer het in een gele kliko"

  Meer informatie

  Peuterspeelzaal de Stampertjes

  Peuterspeelzaal de Stampertjes is een kleinschalige, zelfstandige peuterspeelzaal gevestigd in wijkcentrum 'Achter de Linde' in Bussum.
  De peuterspeelzaal bestaat inmiddels 30 jaar en is een echt begrip in de omgeving. Uw peuter kan bij ons heerlijk spelen en kennismaken met leeftijdsgenootjes.

  Meer informatie
 • Buurtpreventie

  Dit zijn 2 buurtpreventie verenigingen die in onze buurt actief zijn.

  Buurt Preventie Vereniging BART

  We hebben deze vereniging opgezet omdat we vinden dat we in een heerlijke wijk met elkaar veilig en prettig willen wonen.
  BART is niet alleen de voornaam van onze wijkagent die ons heeft gestimuleerd om deze vereniging op te zetten, maar staat ook voor Blijf Alert Reageer Tijdig.

  Buurt Preventie Vereniging Alert

  Met deze vereniging proberen we de buurtveiligheid te verhogen door elkaar te informeren en een beetje op te letten en alert te reageren op wat er in onze buurt gebeurt.

  Adverteerders

  Garage van Zanten

  een klein bedrijf dat zich bezig houdt met verkoop van betaalbare occasions in diverse prijsklassen.

  Van Paridon, Slim opgeruimd!

  Grote en kleine ondernemingen en particulieren: ze krijgen allemaal te maken met afval waar ze van af willen.
  Van Paridon regelt het voor ze.

  Beware for Kids

  Beware for Kids heeft een uitgebreid assortiment babykleding. Op de website zoek je makkelijk op jongens/meisjes.

  De Gasterij van Bussum

  De Gasterij van Bussum staat voor een ongedwongen sfeer, vlotte bediening en een heerlijke maaltijd voor een eerlijke prijs.

  Total Cleaning Products

  Wij zijn de toonaangevende leverancier voor de professionele schoonmaakbranche. Onze specialiteit is het leveren van (duurzame) producten voor de schoonmaak.

  Adrem Glas B.V.

  doet veel meer dan alleen het repareren van glasschades, zo is dit bedrijf onder andere gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van complete schuifpuien en serres, spiegelwanden voor o.a. fitnesscentra etc.

  Uw advertentie hier!

  Neem dan contact met ons op, of vul het contactformulier in.

  Uw advertentie hier!

  Neem dan contact met ons op, of vul het contactformulier in.

 • Onze Locatie  Wijkcentrum "Achter de Linde"

  Godelindedwarsstraat 34
  1402 WP Bussum
  Telefoon: 035-6920199
  E-mail: info@bbvgodelinde.nl

  Contact Formulier

  Door gebruik te maken van onderstaand contactformulier, kunt u informatie opvragen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Naam:
  E-mailadres:*
  Bericht:
  Verificatie:
   
 • Privacy Policy

  Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat consectetuer adipiscing elit. Nunc suscipit. Suspendisse enim arcu, convallis non, cursus sed, dignissim et, est.

  Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros. pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue.

  Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros. pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue.

  Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros. pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue.

  Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros. pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue.

  Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros. pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue.

  Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros. pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue.

 • Formulier

  Bedankt

  Bij deze bevestigen wij dat we je contactformulier hebben ontvangen!
  Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

  Naar Website

  Peuterspeelzaal

  Neem ook eens een kijkje op de website van onze peuterspeelzaal.  Openingstijden

  Wij zijn geopend van 8.30-12:30 uur, op alle doordeweekse dagen. Met uitzondering van schoolvakanties en (verplichte) vrije dagen.

 • More

  Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat consectetuer adipiscing elit. Nunc suscipit. Suspendisse enim arcu, convallis non, cursus sed, dignissim et, est.

  Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros. pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue.

  Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros. pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue.

  Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros. pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue.

  Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros. pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue.

  Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros. pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue.

  Aenean semper aliquet libero. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue. Sed blandit lectus eget lectus. Mauris justo. Curabitur nibh lectus, dapibus id, tempor eu, tempor non, erat. Proin pede eros. pharetra ut, viverra sed, egestas nec, mauris. In ante velit, cursus ut, ultrices vitae, tempor ut, risus. Duis pulvinar. Vestibulum vel pede at sapien sodales mattis. Quisque pretium, lacus nec iaculis vehicula, arcu libero consectetuer massa, auctor aliquet mauris ligula id ipsum. Vestibulum pede. Maecenas sit amet augue.

  read more
 • Informatie

  Zaalverhuur

  Wijkcentrum "Achter de Linde" is te huur voor allerlei activiteiten: vergaderingen, clubs, recepties, partijen/feestjes (vraag naar de voorwaarden) de locatie is voorzien van allerlei faciliteiten: geluid, groot beeldscherm, beamer, discolights, laptop aansluiting, gratis wifi.

  Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Kim Bos: boskim@live.nl vermeld in je mail om wat voor gelegenheid het gaat, het aantal personen en de datum.


  Nextdoor

  Speciaal voor bewoners in de Godelindebuurt hebben we een buurtgroep aangemaakt deze is gratis en is een initiatief van BBV Godelinde buurthuis wijkcentrum "Achter de linde" en peuterspeelzaal PSZ de Stampertjes Bussum.
  Het kan mensen in de buurt verbinden,mensen kunnen elkaar helpen met bijvoorbeeld kleine klusjes te doen voor elkaar. We houden jullie op de hoogte over de activiteiten in het buurthuis.

  Nieuwtjes uit de buurt en allerlei zaken om het sociale leven in de buurt nog aangenamer te maken.
  Doe je mee? Klik hier en het wijst de weg vanzelf. Nextdoor is ook beschikbaar voor

  Android Apple

  Nieuw in de Godelindebuurt

  Breng uw oude frituurvet bij ons in de gele kliko. Goed voor het millieu en goed voor onze kas."Inleveren is simpel, giet gebruikt vet terug in een plastic verpakking en deponeer het in een gele kliko"

  Meer informatie

  Peuterspeelzaal de Stampertjes

  Peuterspeelzaal de Stampertjes is een kleinschalige, zelfstandige peuterspeelzaal gevestigd in wijkcentrum 'Achter de Linde' in Bussum.
  De peuterspeelzaal bestaat inmiddels 30 jaar en is een echt begrip in de omgeving. Uw peuter kan bij ons heerlijk spelen en kennismaken met leeftijdsgenootjes.

  Meer informatie